Emma-kunniamaininta Orffeille

Postitettu: - Orffinaattori

Emmassa Ammuu-orkesteri palkittiin (Onnea!), ORFFIT sai kunniamaininnan!

TUOMARISTON PERUSTELUT: Lapsille tehty musiikki on todellista tulevaisuuden musiikkia. Ja lapset ovat se yleisö, joka kuuntelee musiikkia todella korvat auki, ilman ennakkoluuloja. Siksi lapset ansaitsevat rohkeasti tehtyä musiikkia, joka ei tunnusta minkäänlaisia raja-aitoja. Suomessa rohkealla lastenmusiikilla on jo vankka perinne, ja aluksi raatimme haluaakin muistaa kunniamaininnalla yhtyettä, joka on ilahduttanut lapsia ennakkoluulottomalla musiikillaan jo vuodesta 1996 lähtien. – Kiitos työstänne, ORFFIT, tunnettu myös nimellä Tohtori Orff ja Herra Dalcroze!

Vuoden paras lastenalbumi (Ammuu:Traktori) jatkaa suomalaista lastenlauluperinnettä ja tuttua eläintematiikkaa tuoreesti ja hauskasti. Levyn luomuhenkiset sovitukset, vaihtelevat sanoitukset sekä iloinen perusvire puhuttelevat erityisesti pieniä lapsia. Kiitoksen ansaitsee myös korkeatasoinen tekninen toteutus.

Tämä postitus postitettiin sivulle Uutiset. Tallenna kirjanmerkkeihin kestolinkki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.