Orffien yhdeksäs (työnimenä: ” Kuinka bumerangia heitetään …”)

Postitettu: - Orffinaattori

Hiphip. Uutta levyä äänitellään Omenamäen onnellisessa studiossa Sastamalassa. Toistaiseksi kaikki on sujunutkin onnellisten tähtien alla. Mitä nyt eräillä on vähän kylmä ollut…kumma, kun tasainen 17 astetta (plussia!) ei tunnu riittävän!!?? Eli sormet kuurassa on äänitetty mm bluesia, soulia, funkia, rokkia, jatsia, kansanmusiikkia ja pikkuusen hevimetalliakin. Ja eilen just yks kansakoululaulu. Laulujen aiheet kimpoilevat Yläkerran tytöistä Tuulen poikien kautta Punaisiin housuihin. Yhtään soittovirhettä ei olla tehty. Tai ainaskin alle tuhat. Tää saattaa ilmestyä toukokuun alussa, vappuna – ellei me onnistuta sössimään aikatauluja. Siinäkin nää on suhteellisen lahjakkaita. Ja sitten hiihtämään!

Tämä postitus postitettiin sivulle Uutiset. Tallenna kirjanmerkkeihin kestolinkki.

Yksi vastaus aiheeseen Orffien yhdeksäs (työnimenä: ” Kuinka bumerangia heitetään …”)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.